Print Friendly, PDF & Email

Pozdravljeni in hvala za obisk naše spletne strani!

Ponosni smo, da smo od ustanovitve CHIC CLINIC, estetska kirurgija  leta 1998 z našimi storitvami  na področju lepotne ali estetske kirurgije pomagali mnogim pacientom. Obenem smo tudi  ponosni in veseli, da so pacienti zadovoljni in, da se doslej niso zgodili omembe vredni zapleti  in še manj tožbe.  Celo nasprotno: pri nas se zadnje čase oglašajo pacienti, ki si želijo popravilo kirurških napak, ki so se zgodile drugje.  Seveda jim z veseljem pomagamo.

Naš moto je biti med najboljšimi.   Za to pa je potrebno veliko znanja, izkušenj, prizadevanja in inovacij. Znanje in izkušnje je treba pridobivati z učenjem in zgledovanjem po najboljših na svetu.

In prav zato smo lahko pionirji v posameznih kirurških metodah v Sloveniji. Na tem mestu naj omenim zlasti  ultrazvočno  liposukcijo, injekcijsko lipolizo, uporaba Restylanea, pravi kirurški kemični pilling EXODERM Fintsi, APTOS lifting obraza z nitkami, MACS lift-pravi kirurški, vertikalni face lift in še bi lahko naštevali.

Dejstvo, da smo butična klinika, omogoča, da našim  strankam vedno stojimo ob strani z nasveti, skrbjo in pomočjo, ki jo potrebujejo.

Zadovoljni pacienti so najvišja vrednota, zato se prilagajamo tako, da čim bolj olajšamo tudi plačilne pogoje. V obojestransko korist je, če nam že na prvem pregledu ali posetu izrazite vaše želje.

Zato smo z začetkom letošnjega leta 2016 uvedli novost  in vsem strankam, ki se za prvi posvet na naši kliniki prijavijo elektronsko na info@clinic.si ali miso.sikman@gmail.com , opravimo  prvi pregled brezplačno.

 

MIŠO ŠIKMAN, dr.med. je specialist splošne in vaskularne kirurgije  in specialist plastične in rekonstruktivna kirurgije.

Medicinsko fakulteto je končal na Medicinski fakulteti Sveučilišta v Zagrebu.

Splošno in vaskularno kirurgijo je specializiral v Vojaški bolnišnici Ljubljana, Vojnomedicinski akademiji( VMA) v Beogradu in na Univerzitetnem kliničnem centru( UKC) v Ljubljani.

Plastično in rekonstruktivno kirurgijo je specializiral na UKC Ljubljana in na kliniki v Aarauu v Švici.

Leta 1998 je odprl zasebno kliniko za lepotno kirurgijo CHIC CLINIC, estetska kirurgija, Mišo Šikman dr. med. na Litijski cesti 45 v Ljubljani.

 

ŠIKMAN dr.med. se je udeležil nad 30 delavnic, simpozijev in svetovnih kongresov  s področja plastične in rekonstruktivne kirurgije.

Pridobljeno znanje in informacije so tako širokega obsega, da jih tu ni mogoče v celoti navesti, zato naj navedem le nekaj za naše paciente najzanimivejših:

 

Aarau, Switzerland, leta 1988-delo z prof. Wintsch na področju plastične in estetske kirurgije.

Emmen, Breda, Gronigen, Roterdam-Nizozemska-splošna in plastična kirurgija.( 1995)

Torino, Italija-delo z prof.Zocchijem 1998, iznajditeljem ultrazvočne liposukcije UAL

Nica, Francija,( prof. Lasus)-za redukcije dojk

Tel Aviv, Israel, Dr Yoram Fintsi- za Exoderm croton oil globoki kirurški piling.

Dortmund , Nemčija, 2004- Injekcijska lipoliza

Praga-Moskva, 2007(  prof. Sulamanidze)-APTOS lift

Gent, Belgija, 2010 (Dr. Tonnard, Dr Verpaele)-učenje za MACS face lift in microfat grafting.

Chicago, Združene države, 2011, Dr  Marten-SMAS facelift

Ženeva, Švica, 2012, za body contouring surgery

Gent , Belgija, 2016( Dr Tonnard, Dr Verpaele, Dr Bensimon)-učenje za croton oil chemical peel  Hetter-Bensimon, microfat grafting, SNIF grafting in Nanofat.