Print Friendly, PDF & Email

 

Star sem 28 let in prihajam iz okolice Celja. Za mano sta dve operaciji ginekomastije, prva ponesrečena je bila izvedena na hrvaškem pri “specialistu” iz  Daruvarja. Edino kar sem imel od tega je bilo približno pet tednov bolečin, prva dva me je morala celo oblačit punca. Bil sem tudi dalj časa odsoten v službi, ker sem po poklicu osebni trener je moje delo zelo dinamično in ga nisem bil sposoben opravljati. Kirurg mi ni odstranil žleze ampak je zgolj napravil liposukcijo, zato je ginekomastija ostala oz. se je še celo povečala.

Točno 12 mesecev kasneje sem se odločil za ponoven poseg tokrat pri G. Šikman Mišo iz Ljubljane. Po tej operaciji sem čutil motečo bolečino v prsnem delu samo nekje 2-3 dni, teden dni po operaciji sem se že lahko vrnil v fitnes in pričel nazaj s treningi. Ker sem si izbral dan za operacijo na petek sem se lahko nemoteno že v ponedeljek vrnil na delo.

G. Mišo je korekten, vzel si je mnogo več časa zame pri samem pregledu kot njegov hrvaški kolega že to me je pred posegom navdalo z optimizmom. Kar se mene tiče mu dam vse pohvale.

Matej, 28 let, okolica Celja

 

Dr. Šikman je kirurg z veliko začetnico. Leta 2014 sem pri njem opravila ultrazvocno liposukcijo v lokalni anasteziji. Poseg je bil nebolec in se isti dan po posegu sem šla na enourni sprehod. Rezultat operacije je bil viden že po enem tednu in nad mojimi pricakovanjemi. Je vreden zaupanja in zato sem se leta 2015 pri njem odlocila za dvig zgornje  ustnice. Tudi tokrat je bil poseg nebolec, brazgotine se skorajda ne vidi in sem zelo zadovoljna. Za oba kirurška posega sem mu iz srca hvalezna. Njegov odnos do pacienta je strokoven in človeško topel. Je vreden zaupanja kot kirurg in človek.

Beata, 60 let, Ljubljana