Print Friendly, PDF & Email

Ponosni smo in srečni,  da  Vam lahko  ponudimo tako vrhunsko metodo  pomlajevanja obraza, kot je to BENSIPEEL!

Do sedaj smo se  z različnimi kirurškimi tehnikami dokaj uspešno borili  proti  gravitacijskim spremembam na obrazu  (povešanje tkiv),  od  sedaj pa imamo na voljo manjkajočo verigo v tej zgodbi in sicer spremembo same zgradbe kože (tekstura kože). Aktivna komponenta tega pilinga dejansko ustvarja nov kolagen v koži. Končno smo dobili močno in učinkovito orodje za ustvarjanje mlajše kože!

Gre za pravi globoki piling, ki se po trajnosti in lepoti rezultata ne more primerjati z nobenim drugim kemičnim pilingom, kot  so to različni kozmetični pilingi, TCA pilingi in podobno.

Pomlajevanje obraza z laserjem (CO2 laser), se glede rezultatov in stranskih učinkov  (dolgotrajna rdečica obraza in področja z zmanjšanim pigmentom),  ne more  primerjati z BENSIPEELOM, tako da se to zdravljenje počasi opušča!

Skratka, BENSIPEEL uporabljamo za dolgotrajno in dramatično izboljšanje teksture kože . Uporabljamo ga tudi za vse starostne skupine in za vse tipe kože. Izreden je tudi za posamezne gube, pigmentne spremembe na koži in  izkoreninjenje aktiničnih keratoz. Pri osebah ki so imele ta peel , do sedaj ni opažen noben pojav raka ne koži ( brazni bazalni in skvamozni Ca)!  Poleg nanašanja  po celem obrazu, ga lahko  apliciramo tudi  segmentalno (delno)  in sicer za področje vek  in za področje okrog ust in zgornje ustnice!

POSTOPEK: v lokalni anesteziji in praktično brez bolečin. Postopek traja cca eno uro.

OKREVANJE: po posegu gre pacient domov z navodili. Dobi anestetično-antibiotično kremo, ki jo zaradi vlaženja kože nanaša večkrat na dan  Okrevanje kože traja 7-14 dni, odvisno od predela in globine pilinga in je večinoma neproblematično. Ko govorimo o pilingu celega obraza,  se pacient  lahko vrne na delo že po enem tednu,  v primeru segmentalnega pilinga spodnje veke,  pa lahko nadaljuje z delom že naslednji dan.